//Broodservice ‘Uniek’
Broodservice ‘Uniek’ 2019-02-13T21:51:28+01:00

Broodservice

In samenwerking met Bakkerij & Lunchroom Uniek uit Nunspeet heeft Camping De Vossenberg een dagelijks verse Broodservice voor u! Graag vertellen wij u wat meer over wie ‘Uniek’ is en wat hen producten precies zijn.

‘Uniek’ Brood

Zij zullen in de winkel de hele dag door vers brood bakken van hoogwaardige kwaliteit leveren. We zien tegenwoordig veel, bijvoorbeeld in supermarkten, dat brood afgebakken wordt in de winkel. Dit gaat dan eigenlijk om brood wat al is bereid, en ook al is gebakken. Hierin worden wat extra grondstoffen toegevoegd zodat het brood nog een keer kort gebakken kan worden zodat de klant daardoor het gevoel krijgt net vers gebakken brood te kopen. Dit is echter niet zo, het is voor de tweede keer gebakken, waardoor het even weer als vers aanvoelt.

Uniek gaat het proces naar vers brood van voor af aan in de winkel plaats laten vinden. U ziet in de winkel een oven en een rijskast staan, waar het brood het hele rijsproces in zal meemaken, waarna het in één keer vers wordt afgebakken, zodat u écht vers brood mee naar huis krijgt. Daarbij maken zij bij veel broodsoorten, zowel grootbrood als kleinbrood, gebruik van desem i.p.v. gist, waardoor ze een lang proces krijgen. Dat heeft een positieve invloed op de smaakontwikkeling en de versheid van het brood.

In ons assortiment zult u vooral de rustieke en landbroden aantreffen, maar ook de gewone brood soorten kunt u bij ons halen.

‘Uniek’ Gebak en banket

Ook deze categorie krijgt bij ons de volle aandacht. We specialiseren ons in de niet alledaagse soorten banket, gebak, stukgoed en koek. Maar ook de traditionele soorten zoals appeltaart zijn bij ons te vinden.

Naast de producten die bij ons het hele jaar door te vinden zijn, zullen we ons  door de seizoenen laten inspireren en zult u dat terug zien op de kaart en in de winkel.

In onze receptie zijn de bestellijsten verkrijgbaar. Graag tot ziens!

NATUURLIJK BELEVEN!