//Animatieteam
Animatieteam 2020-02-14T11:58:21+01:00

Animatie in ons seizoen

Komt u gezellig vakantie vieren op Camping De Vossenberg? Dat is fijn te horen, want behalve de prachtige bosrijke natuur met veel buitensport mogelijkheden bieden wij op onze camping ook een animatieprogramma voor jong en oud!

Met gezellige knutselochtenden, middagen vol sport en spel zoals spannende speurtochten en vossenjachten maar ook ’s avonds zijn er leuke spellen waar u en uw (oudere) kinderen aan deel kunnen nemen! Lekker Swingen in onze Mini-Disco en spannende avonturen beleven met Jos Vos en Brechtje. 

Voor de sportievelingen onder ons hebben we ook veel sportieve activiteiten in ons programma verwerkt van een potje voetbal tot een grootse zeskamp!

Onderstaand alvast een aantal vaste prikkies voor komend seizoen voor de oudere jeugd en volwassenen!

  • Elke week een actieve mountainbiketocht.
  • Een spannende Escaperoom.
  • Jachtseizoen, editie De Vossenberg.
  • Weer een uitdagende Talentenshow

Nieuw is onze Jeu ‘d Boule baan waar we wekelijks een leuk toernooi organiseren. Kortom allemaal leuke activiteiten en nog veel meer….

Het volledige programma staat weer online! Ga gauw kijken wat er allemaal te beleven is tijdens uw verblijf!

Animatieprogramma 2019:

PROGRAMMA WEEK 28

PROGRAMMA WEEK 29

PROGRAMMA WEEK 30

PROGRAMMA WEEK 31

PROGRAMMA WEEK 32

PROGRAMMA WEEK 33

PROGRAMMA WEEK 34

Veel leesplezier en natuurlijk tot ziens!

PS Wij hebben ons animatie programma zo ingericht dat naast de jongste kindjes er ook voldoende spannende ‘avonturen’ zijn te beleven voor de oudere jeugd! Maar wellicht kunt u dit beter zelf ervaren…, graag tot ziens!